- Форумы
- »
- Общение
- »
- Fire (x5) версия 4.3.4
- »
- Перенос Персонажей
- »
- Забув ак і пас
|
QUOTE(Lufer666 ): QUOTE(Reeven ): А чи можливий варіант скинути мені аккаунт і пароль на електронну пошту, до якої прив"язаний акканут? ) В загалі я думаю що це можливо, але тут усім начхати....і не один вилупок твоєю справою займатись не буде,на жаль.((((( ти розбив усі мрії хлопця! як ти міг??? Євген... Євген... |
|
QUOTE(mezer1 ): QUOTE(Lufer666 ): QUOTE(Reeven ): А чи можливий варіант скинути мені аккаунт і пароль на електронну пошту, до якої прив"язаний акканут? ) В загалі я думаю що це можливо, але тут усім начхати....і не один вилупок твоєю справою займатись не буде,на жаль.((((( ти розбив усі мрії хлопця! як ти міг??? Євген... Євген... Не пизді !!!!!!Йому все одно розбили би мрі(где ты букву "йі" нашел?)не раніше так пизніше. )))) |
|
Приємно бачити Рідну мову на форумі.)) |
|
QUOTE(wovandark ): Приємно бачити Рідну мову на форумі.)) ^_^ |
|
Можливо допоможе скрін листа, який приходить від WoWMagic, коли потрібно підтвердити реєстрацію. Якщо він звісно зберігся. |
|
QUOTE(Lufer666 ): QUOTE(Reeven ): А чи можливий варіант скинути мені аккаунт і пароль на електронну пошту, до якої прив"язаний акканут? ) В загалі я думаю що це можливо, але тут усім начхати....і не один вилупок твоєю справою займатись не буде,на жаль.(((((
ахаха) Вилупок може і не буде, а от небайдужий до сервера ГМ повинен розуміти, що нові гравці підвищать онлайн і зроблять гру на сервері ще більш якісною та привабливою для інших, особливо, коли ці нові гравці мають певний ігровий досвід. Добавлено в 02:36:01 QUOTE(wovandark ): Можливо допоможе скрін листа, який приходить від WoWMagic, коли потрібно підтвердити реєстрацію. Якщо він звісно зберігся.
В тому то й справа, що не зберігся. В інакшому випадку, я хоча би знав свій аккаунт, і тоді, можливо, підібрав би пароль... |
|
QUOTE(Reeven ): QUOTE(Lufer666 ): QUOTE(Reeven ): А чи можливий варіант скинути мені аккаунт і пароль на електронну пошту, до якої прив"язаний акканут? ) В загалі я думаю що це можливо, але тут усім начхати....і не один вилупок твоєю справою займатись не буде,на жаль.(((((
ахаха) Вилупок може і не буде, а от небайдужий до сервера ГМ повинен розуміти, що нові гравці підвищать онлайн і зроблять гру на сервері ще більш якісною та привабливою для інших, особливо, коли ці нові гравці мають певний ігровий досвід.
Добавлено в 02:36:01 QUOTE(wovandark ): Можливо допоможе скрін листа, який приходить від WoWMagic, коли потрібно підтвердити реєстрацію. Якщо він звісно зберігся.
В тому то й справа, що не зберігся. В інакшому випадку, я хоча би знав свій аккаунт, і тоді, можливо, підібрав би пароль...
Тоді навіть не знаю чим допомогти.((( |
|
Gutten tag hohli ))) |
|
QUOTE(Svetoos ): Gutten tag hohli )))
Взагалі-то, правильно "Guten Tag". Крім того, не впевнений чи в німецькій мові звертання виділяються комами, та те, що всі іменники (в тому числі і "хохли") пишуться з великої літери, знаю напевне. Не ганьби себе. Дам тобі пораду: якщо ти збираєшся когось ображати, то хоча б роби це правильно. Сообщение было отредактировано Reeven (17 Окт 2012 @ 04:15 MSK)
|