- Форумы
- »
- Общение
- »
- Fire (x5) версия 4.3.4
- »
- Перенос Персонажей
- »
- Забув ак і пас
|
Я забув аккаунт і пароль до свого персонажа. Грав на цьому сервері десь рік тому. Нік персонажа Reewen - рог 80 лвл, орда, андед. Будь ласка скиньте аккаунт і пароль на цю пошту: [email protected] p.s. наперед дякую Добавлено в 23:05:30 ой, 85 лвл.. хD) |
|
нуу... буде відповідь? |
|
Пацан докажи шо це твій акк,і тоді буде відповідь! Сообщение было отредактировано erco (16 Окт 2012 @ 12:45 MSK)
|
|
Ого, капець, як оригінально! Я теж зараз назву декілька персонажів, якими я я грав (звісно грав! навіть не сумнівайтесь!) І ви мені також пришліть пароль і акк на мейл! о_О Добавлено в 12:51:11 А вообще - сервер русский. Будь добр писать на языке сервера, что-бы тебя хотя-бы поняли) |
|
Ну що ж. У всякому разі приємно хоть те, що цей пост хтось читає. І як я маю доказувати? Скрінів я не маю: я їх рідко роблю, тим більше, я вже поміняв ноут з того часу, як грав на цьому сервері. Я все ще маю доступ до акаунта, на якому є персонажі з ніками - Reeven i Reevan - надіюся, вловити зв"язок між цими ніками для вас не стане проблемою. Якщо буде потреба, можу навести приблизний перелік макросів, які скоріше за все збереглися на моєму персонажі (не всі, звичайно, так як я грав на різних серверах, і інформація стосовно моїх персів дещо змішалася в голові). У рога були прокачані 2 і 3 вітки талантів, грав переважно у 3-й. Хоча навряд чи це має якесь значення, бо коли я зайшов на свого ДК, то таланти на ньому були чомусь скинуті. Добавлено в 22:46:41 P.S. Я знаю, та, на жаль, я не володію російською мовою в достатній мірі для того, щоб не викликати бризги слини і кров з носа у русофільних юзерів після прочитання мого безграмотного і неправильно написаного тексту. |
|
QUOTE(Reeven ): P.S. Я знаю, та, на жаль, я не володію російською мовою в достатній мірі для того, щоб не викликати бризги слини і кров з носа у русофільних юзерів після прочитання мого безграмотного і неправильно написаного тексту.
Хоть украшский не знаю,но два чаю достаются тебе,достойный господин. |
|
QUOTE(Reeven ):
Добавлено в 22:46:41 P.S. Я знаю, та, на жаль, я не володію російською мовою в достатній мірі для того, щоб не викликати бризги слини і кров з носа у русофільних юзерів після прочитання мого безграмотного і неправильно написаного тексту.
вот это доставило, спасибо от души.
а по теме - шансы, что тебе пришлют логин/пасс близки к нулю, лучше качни заново, а еще лучше забей на эту дурацкую игру, здоровее будешь.. |
|
А чи можливий варіант скинути мені аккаунт і пароль на електронну пошту, до якої прив"язаний акканут? ) |
|
QUOTE(Reeven ): А чи можливий варіант скинути мені аккаунт і пароль на електронну пошту, до якої прив"язаний акканут? ) так, здається вона десь була, але я зараз сиджу с телефона та не можу знайти( чекай на відповідь адміністрації, вони тут добрі.. маже всі ;) |
|
QUOTE(Reeven ): А чи можливий варіант скинути мені аккаунт і пароль на електронну пошту, до якої прив"язаний акканут? ) В загалі я думаю що це можливо, але тут усім начхати....і не один вилупок твоєю справою займатись не буде,на жаль.((((( |