#1 написал: 15 Окт 2012 @ 23:05 MSK

Reeven

Я забув аккаунт і пароль до свого персонажа. Грав на цьому сервері десь рік тому. Нік персонажа Reewen - рог 80 лвл, орда, андед. Будь ласка скиньте аккаунт і пароль на цю пошту: [email protected]

p.s. наперед дякую

Добавлено в 23:05:30

ой, 85 лвл.. хD)

#2 написал: 16 Окт 2012 @ 12:37 MSK

Reeven

нуу... буде відповідь?

#3 написал: 16 Окт 2012 @ 12:45 MSK

erco

Пацан докажи шо це твій акк,і тоді буде відповідь!

Сообщение было отредактировано erco (16 Окт 2012 @ 12:45 MSK)

#4 написал: 16 Окт 2012 @ 12:51 MSK

Shurtugal

Ого, капець, як оригінально!

Я теж зараз назву декілька персонажів, якими я я грав (звісно грав! навіть не сумнівайтесь!) І ви мені також пришліть пароль і акк на мейл!

о_О

Добавлено в 12:51:11

А вообще - сервер русский. Будь добр писать на языке сервера, что-бы тебя хотя-бы поняли)

#5 написал: 16 Окт 2012 @ 22:46 MSK

Reeven

Ну що ж. У всякому разі приємно хоть те, що цей пост хтось читає.

І як я маю доказувати? Скрінів я не маю: я їх рідко роблю, тим більше, я вже поміняв ноут з того часу, як грав на цьому сервері. Я все ще маю доступ до акаунта, на якому є персонажі з ніками - Reeven i Reevan - надіюся, вловити зв"язок між цими ніками для вас не стане проблемою. Якщо буде потреба, можу навести приблизний перелік макросів, які скоріше за все збереглися на моєму персонажі (не всі, звичайно, так як я грав на різних серверах, і інформація стосовно моїх персів дещо змішалася в голові). У рога були прокачані 2 і 3 вітки талантів, грав переважно у 3-й. Хоча навряд чи це має якесь значення, бо коли я зайшов на свого ДК, то таланти на ньому були чомусь скинуті.

Добавлено в 22:46:41

P.S. Я знаю, та, на жаль, я не володію російською мовою в достатній мірі для того, щоб не викликати бризги слини і кров з носа у русофільних юзерів після прочитання мого безграмотного і неправильно написаного тексту.

#6 написал: 16 Окт 2012 @ 22:55 MSK

Ктулху

QUOTE(Reeven ):

P.S. Я знаю, та, на жаль, я не володію російською мовою в достатній мірі для того, щоб не викликати бризги слини і кров з носа у русофільних юзерів після прочитання мого безграмотного і неправильно написаного тексту.

Хоть украшский не знаю,но два чаю достаются тебе,достойный господин.

#7 написал: 16 Окт 2012 @ 23:05 MSK

dimmu666

QUOTE(Reeven ):

Добавлено в 22:46:41

вот это доставило, спасибо от души.

а по теме - шансы, что тебе пришлют логин/пасс близки к нулю, лучше качни заново, а еще лучше забей на эту дурацкую игру, здоровее будешь..

#8 написал: 17 Окт 2012 @ 01:17 MSK

Reeven

А чи можливий варіант скинути мені аккаунт і пароль на електронну пошту, до якої прив"язаний акканут? )

#9 написал: 17 Окт 2012 @ 01:34 MSK

mezer1

QUOTE(Reeven ):

А чи можливий варіант скинути мені аккаунт і пароль на електронну пошту, до якої прив"язаний акканут? )

так, здається вона десь була, але я зараз сиджу с телефона та не можу знайти(

чекай на відповідь адміністрації, вони тут добрі.. маже всі ;)

#10 написал: 17 Окт 2012 @ 01:39 MSK

Lufer666

QUOTE(Reeven ):

В загалі я думаю що це можливо, але тут усім начхати....і не один вилупок твоєю справою займатись не буде,на жаль.(((((

#11 написал: 17 Окт 2012 @ 01:42 MSK

mezer1

QUOTE(Lufer666 ):

QUOTE(Reeven ):

В загалі я думаю що це можливо, але тут усім начхати....і не один вилупок твоєю справою займатись не буде,на жаль.(((((

ти розбив усі мрії хлопця! як ти міг??? Євген... Євген...

#12 написал: 17 Окт 2012 @ 02:07 MSK

Lufer666

QUOTE(mezer1 ):

QUOTE(Lufer666 ):

QUOTE(Reeven ):

ти розбив усі мрії хлопця! як ти міг??? Євген... Євген...

Не пизді !!!!!!Йому все одно розбили би мрі(где ты букву "йі" нашел?)не раніше так пизніше. ))))

#13 написал: 17 Окт 2012 @ 02:07 MSK

wovandark

Приємно бачити Рідну мову на форумі.))

#14 написал: 17 Окт 2012 @ 02:20 MSK

Lufer666

QUOTE(wovandark ):

Приємно бачити Рідну мову на форумі.))

^_^

#15 написал: 17 Окт 2012 @ 02:22 MSK

wovandark

Можливо допоможе скрін листа, який приходить від WoWMagic, коли потрібно підтвердити реєстрацію. Якщо він звісно зберігся.

#16 написал: 17 Окт 2012 @ 02:36 MSK

Reeven

QUOTE(Lufer666 ):

QUOTE(Reeven ):

ахаха)

Вилупок може і не буде, а от небайдужий до сервера ГМ повинен розуміти, що нові гравці підвищать онлайн і зроблять гру на сервері ще більш якісною та привабливою для інших, особливо, коли ці нові гравці мають певний ігровий досвід.

Добавлено в 02:36:01

QUOTE(wovandark ):

Можливо допоможе скрін листа, який приходить від WoWMagic, коли потрібно підтвердити реєстрацію. Якщо він звісно зберігся.

В тому то й справа, що не зберігся. В інакшому випадку, я хоча би знав свій аккаунт, і тоді, можливо, підібрав би пароль...

#17 написал: 17 Окт 2012 @ 02:47 MSK

wovandark

QUOTE(Reeven ):

QUOTE(Lufer666 ):

QUOTE(Reeven ):

ахаха)

Вилупок може і не буде, а от небайдужий до сервера ГМ повинен розуміти, що нові гравці підвищать онлайн і зроблять гру на сервері ще більш якісною та привабливою для інших, особливо, коли ці нові гравці мають певний ігровий досвід.

Добавлено в 02:36:01

QUOTE(wovandark ):

В тому то й справа, що не зберігся. В інакшому випадку, я хоча би знав свій аккаунт, і тоді, можливо, підібрав би пароль...

Тоді навіть не знаю чим допомогти.(((

#18 написал: 17 Окт 2012 @ 03:04 MSK

Svetoos

Gutten tag hohli )))

#19 написал: 17 Окт 2012 @ 03:23 MSK

Reeven

QUOTE(Svetoos ):

Gutten tag hohli )))

Взагалі-то, правильно "Guten Tag". Крім того, не впевнений чи в німецькій мові звертання виділяються комами, та те, що всі іменники (в тому числі і "хохли") пишуться з великої літери, знаю напевне. Не ганьби себе. Дам тобі пораду: якщо ти збираєшся когось ображати, то хоча б роби це правильно.

Сообщение было отредактировано Reeven (17 Окт 2012 @ 04:15 MSK)

#20 написал: 18 Окт 2012 @ 21:29 MSK

Reeven

Адміністратори звернули хоч якусь увагу на даний пост? Чи їм, як було зазначено вище, дійсно начхати на гравців?

Хотите написать сообщение? Вступайте в нашу армию!, или Авторизируйтесь.